RÓLUNK

A Csarnok tér 6 szám alatt 2019 márciusában nyitottuk meg üzletünket. Szívügyünkké vált, hogy olyan süteményeket készítsünk, amit mentesen és nem mentesen étkezők egyaránt élvezettel fogyasztanak. Szerettünk volna visszahozni a klasszikus ízeket és texturákat, újhullámos csavorokkal. A konyhánkban csak glutén,- szója-, tejtermék-, tojás és állati eredettől mentes termékek készülnek, édesítésre pedig datolyát, agavé szirupot, juharszirupot és kókuszvirágcukrot használunk. A sütemények mellé egyedi ízvilágú Casino Mocca kávét kínálunk, amelyet bio növényi tejjel készítünk el.  

SŐTÉR KITTI


2015 óta foglalkozom cukrászattal, de valójában már egészen kiskorom óta a sütésben tudtam igazán elmerülni és kiélni a kreativitásomat. Leginkább a francia cukrászat, apró különböző elemekből álló, számlatalan lehetőséget nyújtó elemei ragadtak meg igazán, így ebbe az irányba kezdtem fejleszteni tudásomat. Életmódváltásomat követően fő célommá vált, hogy továbbra is szemetgyönyörködtető és ízélményekben gazdag süteményeket készítsek, ám már csak színtisztán növényi alapanyagokból.

Így született meg a Plantmilkyway.

RÓLUNK ÍRTÁK

"Megkönnyebbülésünkre egyiket sem éreztük túl töménynek vagy nehéznek; a nyers vegán süteményekkel szemben többet is meg tudtunk enni belőle együltő helyünkben. Ráadásul nem csak utóbbi „színtéren” bizonyultak kiemelkedőnek..."

"Minden sütemény gyönyörű, egyértelműen itt a legszebbek és legjobban megkomponáltak a desszertek. "

"Mióta vegán vagyok, elmúlt az édesség iránti vágyakozásom, így csak akkor eszek meg egy édességet, ha az tényleg finom. Kitti süteményei pedig pont ilyenek. Nem túl édesek, mindegyik más ízvilágú és remekül kigondolt."

© 2019 by Plantmilkyway